Barnfritt, sjuk, renovering och film

Jaha.. Nu är vi barn fria och jag är sjuk. Morsan erbjöd sig att ta barnen idag då en annan är sjuk. Har haft ont i lungorna i två dagar nu, eller ont och ont, inte så man kryper runt i grinar illa, bara drygt och andas. Djupa andetag känns, det påminner väldigt lite, men påminner iaf, om när man hade kemisk lunginflamation. Men jag har ingen feber, lite ömm i kroppen, huvudvärk och så. Men annars bara trött.
Men men....

Igår slipade jag trappen igen.. grovslipade.. sedan fick jag nå ruggit ont. Men det la sig lite senare, men fick svårt och andas å så. Sedan slipade jag lite, spacklade jag lite och satte upp väv tejp i ett hörn och kom fram till hur vi ska göra sedan för att få det hyffsat snyggt.
Idag har Linda slipat resten av trappen. Eller där vi redan hade lackat... måste grunda först så det blir riktigt bra så man slipper lacka ggr hehe. Och sen vet jag inte vad mer hon gjorde med trappen, men hon har slitigt idag =O)
En annan vaknade först vid 0800 av Leo, bara kliva upp. Sedan kom morsan och hämtade barnen vid ca 0900 så jag kunde vila. Jag somnade och vaknade inte först Linda ringde och väckte mig vid 1515.

Nu för tillfället tittar vi på "The Forgotten". Bra, men seg. Nu började det hända saker.
Handlar om en kvinna vars son dog i en flygolycka, men sedan börjar saker försvinna, bilder på hennes son, video filmer raderas m.m... mycket intressant film.

Nu ska jag återvända till filmen.
Ha det gott där ute


 IKEA... men B

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter ju inge roligt alls det där med lungorna.. Är det så bra idé då att slipa & hålla på med rusten? :-SKrya på dig!

2009-03-11 @ 12:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0