Det va som 17 små gubbar i en timmerstuga i Norrlands södra delar

Jaha. Nu hittade man hit åxo.. å fråga mig inte varför.
Jag kommer förmodligen inte ha nå vettigt att skriva mestadels av tiden, så ni som kommer att läsa denna blogg får väll hålla vänlig min och slita ert hår.

Kan dock skriva en sak: Lek och bus landet.. igår.. bilder? www.spikey.nu .. Henriks blogg, dem vi va med där i lek och bus landet i Örebro.

Vi åkte, som sagt, till Lek och Bus landet i Örebro igår och släppte våra hämningar i denna labyrint av låga gångar, böjda rör, nät här och där, rutchikanor av olika lutningsgrad, form och färg, och en massa trånga krångliga vägar genom en vadderad borg på 3-4 våningar.
Grabben min, Leo, som idag är 5år hittade sin plats där.. 4 blåa kanor som skulle föreställa ett vattenfall. Där ville han spendera hela dagen med att åka upp och ner. Miio däremot var lite mer äventyrlig av sig.. hon tyckte visserligen åxo om dessa 4 kanor, men ville utforska mera av detta fängelse av tortyr av den vuxna kroppen, dock väldigt rolig sådann.

Vi åkte, som även det tidigare sagt, med Henrik, Tezzan och deras dotter Amanda dit, Henke har bilder därifrån på sin sida www.spikey.nu . Och Amanda tyckte åxo om dessa 4 blåa kanor, måste ha någon slags vanebildande inverkan på barn de blåa färgerna, men även hon var mer äventyrlig av sig.. Så vi alla, fyra vuxna satte efter våra barn i denna borg, må tilläggas att vi vuxna inte är av den smidiga sorten, och hade tok kul åt barnen som skrattade, skrek av en blanding av skräck och förtjusningen. Vi hade jagis, klättrade, spelade bowling, pingis (det var jämt mellan mig och Henke, som hädan efter blir kallad Azzar) med Leo, Miio och Amanda.. dem hade så kul och det var huvudsaken.. och vi vuxna hade kul, och det var ett plus i kanten. =O)

Efter denna fys pass begav vi oss vidare till IKEA.. och för att inte tråka ut er aldeles för mycket så slutar jag där..

Tack Azzar, Tezzan och Amanda för en rolig Onsdag. =O)

Tack och hej och puss och kram .... ja..

Dagens visdoms ord är relaterat till all denna snö som vi fått:
Ät gul snö, det kan vara utspilld öl.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni verka ha haft en toppendag! Dit vill jag med.

2009-02-12 @ 18:38:42
Postat av: Johanna

Såå Mikko bloggar ;p

2009-02-12 @ 19:14:15
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

För mkt tid över, och ett behov att få skriva.. :)

2009-02-12 @ 20:07:22
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Tack själva :D vi har verkligen toppen kul tillsammans :P

2009-02-18 @ 09:47:20
URL: http://tezzank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0