".. trubbel och problem på stureplan"

Det ringer i mobben, det ringer hemma... det ringer la snart i spisa å? HA!

Nej, det har inte ringt allt för mycket, tack å lov. Mest tele säljare, som vanligt. Skott pengar på vissa.

Under nästan en veckas tid har jag varit gräsänkling. Me and my kids.. my kids my kids. Stackarna hade nog jäkligt tråkigt i måndags. Började, i söndags, som nått som kan efterliknas med ett sendrag i vänster skuldra som eskalerade. Jag hade så förbaskat ont från vänster skuldra till vänster bröst, hela revbens partiet. Fy fan. Skulle lägga mig på kvällen, gick fasen inte å sova. Gjorde så förbannat ont. Varje gång jag rörde mig högg det till, varje gång jag låg still så högg det till. Det resulterade till att jag gick på diklofenak i ett par dagar. Fy fan , å jag som hade planerat in veckan så bra. =O( Men men. Så är det =O/
Idag har jag inga känningar. Lite stel kanske, det enda. Men fy fan vilken smärta.

Tele.. softa....

Jävla telefon försäljare.. Gaaaaaah!!

Nå, vart var vi.. jo..
Igår va la den första dagen jag fick nå vettigt gjort. Besiktade bilen, om besiktning. Fick nedslag på bromsar back. Jag visste att de va dåliga, men hade inte riktigt råd med att byta dem, så jag gjorde en chansning så jag kunde göra det här i augusti, men tji fick ja. Va bara åka å handla skivor å allt. CA 1000kr för allt. Jag vet, inte så mycket, men det känns när man är arbetslös. =O/

Idag då? Jani. Va så dum att jag kastade igång diskmaskinen utan att ta ur kaffekannan, som jag hade tänkt diska för hand,  som jag hade tänkt koka kaffe i så jag kunde börja röja. Men men..
Nu tänker ni "det är bara å öppna diskmaskinen å ta ut den", jo visst är det så, men nu blev det icke så. Nu får den diskas. Hann iaf ringa ett par samtal å så. Inga roliga samtal, men men.
A-kassan? haha. Jävla regering säger jag bara. Hoppas ni jävlar som röstade blått kryper i er egen avföring.. Fan.

Ja vad ska man säga mer? Inte mycket, skriver juh bara här. =OP
Nu ska jag kasta igång en kanna kaffe.... snart.. hoppas jag


tjooop wooop

"ononist = En som vill vara uppkopplad jämt"

E d du d? =O))

Tjillevipp

Massuppdatering

Borta bra, hemma bäst. =O)

Vi va iväg en vecka upp till Kramfors (Höga Kusten) och njöt av stillheten.. i regnet. Hehe. 5-7 dagar regnade det. De två sista dagarna var det solsken å varmt, och då blir man juh så sugen på att åka hem... eller inte. 
Vi hade en pump som skulle pumpa upp vatten till vår disk yta. Men pumpen funkade inte, så vi fick hämta vatten från sjön som var beläget ca 20 m från stugan. Jätte jobbigt.. Jag lovar. ;0) Mange hade första tjing på att hämta vatten, å det kom att visa sig till att vara rätt val, då jag plumsade i å hällde en hink med vatten över mig själv.. hehe =O)

Vad gjorde vi där mer? Vi fiskade, spelade TP, Kollade på tv... ja.. vi hade en platt tv där.. så de så.. hehe.. å digibox =O) De ni ;)
Vi åkte på fredagen till Ö-vik å bådade i Paradis Badet. Va riktigt kul. Vi åkte ringar genom vatten rutschibanor, vatten ruschikanor, en fors m.m m.m. Va riktigt kul. Men jag kan säga att jag inte är i 20års åldern längre. Vill byta ut de flesta kroppsdelar på kroppen. hehe.

På söndagen åkte vi hem igen. 6-7 timmars bilfärd (stoppen inräknade).
Linda hade klagat på ont i örat å lite öm i halsen. Igår skickade jag henne till läkaren.. Dommen? Halsfluss. Stackarn har ont. Men hon har inte så mycket feber iaf. Men det räcker juh med halsen. Gör så satans ont. Å så blir man matt i kroppen pga att man inte kan äta. Lider med henne =O(

Vi började lite smått med altan taket innan vi åkte. Vi hade hoppats på att få upp det innan vi semestrade, men icke. Stommen kom upp, och sedan var vi tvugna å riva ner allt igen. För klena takstolar.
I förrigår fortsatte vi med att sätta upp allt, så nu har vi tak över 12kvm av verandan. Imorgon kväll, ev på dagen (beroende poå hur Linda mår), ska jag kasta upp vindskivorna å lite sånt. Sen får det estetiska ("fönster" uppningar å lite mer vindskydd å en "ingång" in till den delen. ) komma sen nångång, när pengar finnes.

Idag har jag målat lite reglar å sånt till taket, å så fick jag ett sms från Nokia att jag skulle få byta ut min telefon =0) Hade en Nokia 5610 innan som strulade satan. Hade den nog mer inne på rep än hos mig. hehe. Skärmen la av hela tiden. Blev svart, 16bitar färg, 16bitar negativ färg, upp o ner m.m m.m. Inge kul =O/  Nu skulle jag få en ny "kul" tänkte jag. Men hade dem den modellen inne? Nej. Å jag har juh 3G kort då min förra var en 3G telefon, så då vill man fortsätta med det. Vad fick jag då? Jo, en Nokia 5800 =O)))) Så nu har jag en ny leksak. Skit kul =O) Bara njuter av det.. hehe. Men måste leka lite innan jag kan den.. Leka mycket med den. Många nya roliga funktioner. hehe =O)

Så nu vill ni säkert se lite bilder? Eller hur? Ok.. Här kommer en mass uppdatering.


vy från ekan över sjön

1. Bamse tidning... tror inte man får trycka sådant längre.
2. "Mormor Malin" kalas denna bild.. hehe. Det va Malin och Mange vi följde med upp. Å hon å Linda tillsammans i köket = Mätta å glada karlar å barn =O) 
3. Mange fick för sig att rensa lite vass. "Passa're, den e vass!.... eeeeh, det är en Lie" ;)
4. Leo stoltserar med Abborren han fick på kroken. Dock kastade vi i den så den skulle få växa till sig lite =O)
5. Miio fördrev en av dagarna när det var uppehåll med att blåsa såpbubblor... å hitta på bus. Hehe.
6. Linda ser nått intressant på TV:n. Det är kväller, då får man softa.. hehe ;)
7. Jag å Leo kommer ner med gummi ring på Paradis Badet. =O)
8. Våran sov stuga. Det ser inte mycket ut för världen utifrån, men inuti var det så mysigt =O)
9. Stugan, Bild taget från vattnet. =O)
10. En vy från ekan nör vi va ut å fiska en kväll. =O)
11. En bild från där vi la till ekan. 20 meter till höger va stugan =O)

Ny mobbe

Ni som läser detta å har mitt nummer, jag har inte ert telefon nummer då jag har en ny mobil. Skicka ett sms till mig med ert namn så jag kan lägga in era nummer. Jässpåks

Semester

Jamen. Nu är det semester på riktigt. Nu är vi uppe vid höga kusten, typ Kramfors, i en stuga. Så skönt å lugnt.
Dock har det regnat väldigt mycket, men vi håller humöret uppe å gör det bästa av situationen, och alla, tom barnen njuter av lugnet här uppe. hehe =O)
Vi har inge rinnande vatten här, så vi får åka ivg å hämta vatten från en mack, diska med sjö vatten (vi kokar upp det med en vatten kokare), sådanna förnödenheter som inne toalett, dusch, varmvatten finns inte. MEN vi har internet, platt tv, digi box.. ja.. Vi har juh lite teknik. hehe =O)
Vi försöker få igång en vatten pump som ska pumpa upp vatten till stugan (vi befinner oss ca 15 meter ifrån ensjö å ca 10meter ovanför vatten ytan. Så springa fram å tillbaka med hinkar är inget nån av oss ser fram emot. Men men. Vi har juh Mange.. hehe =O)
Dusch ja. Mange är den förste som duschat här. Igår regnade det rätt bra så han ställde sig vid slutet av en hängränna och lät det iskalla vattnet rena han. hahaha.

Största bekymret här för mig är ... *trumm virvel.. UTEDASS. Jag avskyr ute dass. Men jag har lyckats.. hehe. Twice.. de ni. hehe =O)

vi har en ank familj som kommer på förmiddagen å vill ha frukost. Så det är en syssel sättning de å, att utfodra dem. hehe =O)

Bilder? Ja det kommer när uppkopplingen är bättre. Det är inge täckning här.. tyvärr.. Så ibland funkar nätet. hehe.

Kan säga att vi har med oss datorerna mest för att barnen ska kunna se på film om det är dåligt väder. hehe =O)

Tjingeling. Uppdaterar mera sen. Börjar ta slut på kräm i batteriet.

Ha d gott.. Tyckte jag såg Skogs Mulle springa förbi..


RSS 2.0