Jorå så att de...

Idag är ingen bra dag. Känner hur det kokar inom mig. Vill ex ta datorn å kasta den ut genom detta lilla fönster vi har bredvid den, vill rasera väggen som är bredvid mig, vill skrika nästa person som korsar min väg rätt upp i ansiktet så den faller ihop i fosterställning skakandes och hysteriskt gråtande. Jag känner att jag vill slänga mig själv ner i ett det djupaste avgrund utan hopp om att finna vägen ut. Jag vill helt enkelt gå runt å vrida nacken av folk idag.. men ni ska veta hur många ggr jag bitit mig i tungan och räknat till tio denna dag.

I helgen var det auditions, barnkalas och allmänt lugnt.
En kompis ska göra en film och det har varit auditions i helgen. Jag skulle ha varit med och hjälpt till, men tyvärr så hade jag missförstått hela alltet om helgen, så fick tyvärr ingen barnvakt, och kunde tyvärr inte ta med barnen dit. Men jag gick ner en stund å fick motspela en gång iaf. Jäkla duktig denna va som sökte rollen. Man känner sig som en rejäl sopa om man jämnför sig med dem som sökte =O)
På söndagen var det barnkalas. Skulle igentligen ha skjussat Leo till ett kalas å Miio till ett annat. Men tyvärr så va pojken som Leo skulle till kalas hos sjuk, så den blev uppskjuten, så Leo fick följa med till Amanda tillsammans med Miio. Amanda är för övrigt Leos flickvän.. hehe. Så nu vet ni de å =O)
När vi kom dit så va jag nära på att enbart droppa av barnen å åka hem igen, hehe. Dem hade köpt såna där "födelsedags tuter". 15 barn med sådanna tutor.. det låter, å det låter mycket. Dem blåser inte i dem engång.. utan ett x antal gånger.. å det är inte *tut tut tut* utan det är *TUUUUUUUUUUUUT TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT*. Tror barn är oförmögna att få huvudvärk lr ont i öronen av ljud.
Men vilka lungor å vilken kondis dessa barn har. Huh. Hehehe

Jag å Henke satt på golvet inne i köket å samtalade å Tessan stod upp hela tiden. Jag frågade hela tiden om hon ville ha hjälp, men nej. Jag såg henne sitta i 5min strax innan vi skulle åka hem. hehe

Huvudsaken är att barnen hade kul, å de hade dem. =O)


Jag har blivit en traderare igen.. hehe. kolla in auktionerna =O) Heter mijoma där =O)
Ska lägga ut lite mer grejer här snart. Sånt som man inte har användning för, som bara ligger å skräpar å samlar damm.
Jag har ett dilemma dock. Har ett gäng bilder som bara ligger. Fick dessa av min far för flera år sen. Jag har ingen som helst användning för dem, då jag INTE får kasta upp dem i ramar. Det är starwars bilder. i ca 20x60 cm, orginalen är oljemålningar tror jag, å sedan kopierats upp å sålts som samlar prylar. Enda felet med denna samling är att mor min använde de som ett underlägg när hon skulle tapetsera och förstörde omslaget de ligger i (dock är alla bilder i nyskick). Vette tusan hur jag ska göra. =O/

Mer då? Jo, vi håller juh på å rensar å har oss å säljer massa grejer å sådant, bla barnkläder å prylar m.m.
Så när jag bökade runt i lådorna nere i källaren hittade jag gamla ritblock.. hehe. Så jag tänkte kasta upp ett par skisser från dessa jag hittade. Vet att jag har ett gäng kvar, liggandes nånstans. Ska fota de åxo å kasta upp. hehe.
Mycket nöje:
De flestateckningar är från 2000. Så ni vet

Dunno.. säkert inspirerad från nå rollspel. =O) Förmodligen inspiration av gruppen säkert när man inte va den lyckligaste personen i världen
Jag gick juh estetisk konst o form. detta va en tribute till oss själva.. hehe
från rollspelstiden.. bara kladd.. haha.. sällan jag orkade rita ordentligt =O) en skiss/kladd på ett kvinnligt ansikterollspel.. what else heheMinns inte om jag ritade detta lr om det va en tjej kompis. Vet iaf att det va en tjej kompis, Maria, som lärde mig att rita hästar å hon blev lite små sur för jag lyckades DÅ göra en snyggare häst än vad hon. Hon är tok duktig idag på djur
Arne Anka inspirerad
En Lion graffiti teckning. Ännu en Lion En till =O)
Lion.. den senaste

Så här kunde en sida se ut 98 - 00 då man va nere på vårt hiphop cafe. hehe =O)
Massa kladd å tags

It's like that...

Fy fan vilka dryga nätter det varit den senaste tiden.. Vaknat stup i kvarten av att jag hostat upp lungorna:
-*HOOOOST HARKEL* *splofs* Jävla lungor å inte hålla sig inne.. *HHSSSS HARKEL HOOOOOOOOOST*

Ringde i måndags till vc å försökte boka tid.. Det roliga är att man ska ringa dit, tidigt på morgon, för att de har telefon tid då, för att FÅ en telefon tid med dem nån gång under dagen FÖR att berätta att man vill ha en tid till läkaren där nångång under dagen.. helst.. =OS Fick dock då reda på att jag får lugna mig å hålla koll på tempen om den kommer tillbaka.. så jag väntade, fick feber igen, ringde på onsdagen igen, tidigt, för att dem har telefon tid då så att man kan BOKA en telefon tid med dem så att man kan säga att man vill träffa läkaren nån gång när han har tid.. helst samma dag. Men nej.. de ringde mig vid 13.45 å sa:
-Ring tidigt imorgon bitti så du får en telefon tid tidigt så vi kan ringa dig snabbare så du får en tid.. tidigt.
Sagt å gjort.. jag tackade för mig å .. ja..
Ringde idag IGEN, tidigt, för att dem just har telefon TID mellan 08-09 för att få en telefon TID med dem så TIDIGT som möjligt för att få träffa en läkare som har TID så snabbt som möjligt.
!!!!!EUREKA!!!!!
Jag fick TID TIDIGT och fick träffa en läkare som hade TID för mig å som konstaterade att jag enbart hade haft en rejäl förkylning, ev en vanlig influensa med nån feber topp å en hosta från helvettes djupaste avgrunder.
Så idag fick jag nå starkare host medicin då jag har torr hosta.. Så inatt hoppas jag det är lugnare. =O)
(bokstavs kombinationen "T I D", i den följden, förekommer 23 gånger i texten här ovanför.. )Har blivit traderare igen.. hehe. Håller på å säljer bort skit som bara ligger. Sök efter "mijoma" så hittar ni mig. Satte ut lite grejer för en högre pennings summa än vad många andra gjort.. men det är bara för att jag MÅSTE ha in pengarna.. Länge sen jag håll på med tradera, så jag får la lära mig knepen på nytt.. hehe.

Satt igår å skissade på en grannes tatuering.. Han ska ha sina barns namn i en viss stil å blanda in lite andra motiv i det å så. Ska väll nästan bli en hel sleeve. Men namnen ska vara på under armen.. Svårt att få till det bra, men känner nu att jag funnit en lösning som JAG är nöjd med.. så får se hur han ser på saken. =O)Mycket barna födande har skett i år.. så jag tyckte detta sms, som en polare till mig skickade, va så klock ren =O)
Blir väll hatad nu.. haha

"En kvinna har värkar och skriker den vanliga skiten:
-Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!" osv.
Sen vänder hon sig till sin kille och säger:
-Det här är ditt fel din jävel!
Killen svarar lugnt:
-Om du minns så ville jag köra in den i röven på dig men du vägrade för att "det skulle göra så ont..."En vardag hos den arbetslöse

Vad har hänt idag? Jadu.. låt mig tänka... *luktar lite bränt*

Klockan 08.35 vaknar jag av att min dotter kommer in å säger att hon vill ha frukost å jag tittar direkt åt höger för å kolla om Linda fortfarande ligger å tok snarkar, men icke. "Vad fasen gör du hemma? Ska du inte vara på dagis?" Jag kastar mig på telefonen å ringer Linda som svarar "God morgon" pigg å glad va hon. Hon hade bestämt med mig medans jag sov att barnen skulle få vara hemma idag.. "Jaså?" sa jag.. Men inte för de gör nå, dem fick juh sprutan igår, så utifall att om de får biverkningar så kan det va bra att de är hemma. Men inte en enda biverkning. =O) 

Igår skjussade jag alla tre till jobb, dagis å lekis vid 07.50. Linda gick in med dem då jag är dålig och vill inte riskera att smitta andra. Så jag fick leka ungkarl på fm =O) så jag kastar mina skitiga kalsonger på diskbänken, spottar lite snussaft på golvet för att sedan lobba snusen upp precis på taklisten... går på toaletten och markerar mitt revir (så att säga) å svär och gormar lite på finska åt alla som går för nära tomt gränsen.
När detta var avklarat har klockan hunnit bli 10.17 och jag finner ett sadistiskt behov att slå mig med björkris för att samtidigt grymta å bröla som en brunstig sjöelefant ute på vår lilla trädgårdskulle i c:a 1 timme och en kvart, iförd endast ett par svarta censur bilder över de vitala delarna.
11.34 kliver jag in i huset igen (obs att jag va tvungen å kasta onda djuriska blickar runt mig på färden in mot huset, detta tog mig c:a 2 minuter) och återtar mitt civiliserade sätt och klär på mig sedvanliga kläder för kaffe rastens evenemang. En diskution med dem inre rösterna som säger åt mig att lägga min p£n!$ vid fönster bläcket å dra igen fönstret för att se om smärtan bara är psykiskt. Jag tyckte dock att dem va i sina sinnes fulla bruk å bad dem att ta kollektivt självmord å sedan svartnade allt.

Klo 12.46 återfick jag medvetande för att lika snabbt hamna i dvala i c:a 30minuter igen för att inse att det är dags att sätta hjärnfunktionerna i viloläge och söka jobb....

--]Ett tom rum i minnes arkiven mellan 13.16 och 13.45[--

Efter att ha skakat av mig allt som har med galenskap å vansinne att göra och återvända till ett civiliserat sätt sätter jag mig i bilen klo 13.50 å åker iväg å hämtar min sambo i köping.

Jag kliver in i hemmet igen vid 14.45 och klär av mig naken för att sedan vira in mig i ungsfolie å hoppa ut på gatan å skrika "JAG ÄR EN KEBAB FYLLD MED VIT SÅS!!" bara för att se om grannarna reagerade. Denna meningsfulla syssla fyllde jag min fritid med i ca 1timma och 15minuter innan jag insåg att det var menlöst att lura i dem nå dylikt, så jag hoppade in i hemmets trygga vrå å började tälja små träsmurfar av enbärsbuske kvistar som jag hitta vid parkeringsplatsen vid ICA här om dagen.

Nu ska jag ut och slicka på varje tall jag ser å plocka varannat grässtrå jag hittar.

Tjillevipp

Ta Daa

Bye bye then

Piece Out

Lånad från http://channelfrederator.ning.com/
Bild från: http://channelfrederator.ning.com/

Mmmjeeessss.... *Host* *harkel* *Spotta*

Fan i hela H säger jag bara. Hostar som om en stålborste sitter fast i halsen, snoret flödar, febern tror sig vara en jävla jojo å kropps delar skriker "HAHA..KÄNNER DU..MOOAAAHAAAHAAAA!! YOU SHALL FEEL THE PAIN OF THE VÄRK!! MOOAAHAAAHAA" Så har det varit i två veckor ca =O/
Nej.. Det är inte svininfluensan lr nöff nys lr nått .. Det är en vanlig förkylning/influensa.. inge farligare. Och nej.. jag tänker nog inte ta nån jäkla spruta..

I HATE THEM

Livet rullar på i värsta vardags livs takt här hemma. Linda jobbar å sliter, jag söker jobb å hostar, barnen växer å blir större.. Ja.. livet är vardag här hemma.
Vi ska väll ta tag i det sista på övervåningen direkt när man orkar. Är bara dörr foder som skall målas nu, en vägg ska ha en omgång färg till på sig å sedan ska vi väll ta ner dörrarna till källaren för att slipa dem å sedan lacka dem. Men vi tar det när det kommer.

Jobb då? Nej det har jag inte fått.. Räknade i snabba slängar hur många olika tjänster jag sökt... är väll uppe å över 200st nu... Å nu undrar ni hur i hela H jag lyckats med det? Ja, jag söker allt jag hittar.. dock ej läkar tjänster å sådant man är överkvalificerad till m.m. Men vanliga jobb. Bygg jobb, vård jobb, lager jobb, städ jobb, industri montör, maskin operatör, reparatör .. ja allt. Men det är alltid ca 500-5000 till som söker dessa tjänster.. Så det är lite små jobbigt, ja.
Ni får gärna tipsa å sådant om jobb.
Utbilda mig? Jo visst, gärna. Men jag vill isf fortsätta inom samma linje som förr. Skaffa ett par behörigheter till inom lager å transport, verkstads mekaniker å sådant.. fortsätta å vidare utveckla mig inom det yrket jag är van vid och även trivs med. Men staten ser juh hellre till att jag kostar dem pengar å går hemma än att kasta iväg mig på nån utbildning så jag kan komma in i arbetslivet igen å generera pengar istället. Men Nänä.. "Vi är blåa å vi är stolta.. dessutom har vi våra jobb kvar så vi skiter i er som inget har.. mooaahaahaa" Trodde man skulle hjälpa sina medborgare å inte sparka på dem? Jo visst, jobbcoacher.. Men va fan.. Du behöver bara gå dit ett par gånger om du nu behöver hjälp med att forma ett cv å så.. sen är de inge mer. Dem ger tips å så om det är nu mässor å så. Men går du in å kollar på arbetsförmedlingens hemsida å klickar runt lite så hittar du tid punkter för mässor å dyl. Bort kastade pengar tycker jag. Satsa på att utbilda folket istället.. Ger mer i långa loppet. Trångsynta jävlar, ser inte längre än näsan räcker.

Nog gnällt nu.
Nu ska jag sussa nanna... nanna kudde..
Ssscch... Lyssna.. hörde du..? de.. nej.. är de? JOHN BLUND!! Vad ska du göra med den där kudden? Nej du.. håll dig bo..Nej va f... NOOOOOOOOOOOOZZZZZzzzzz zzzzz

Msn krångel.. felkod 80072f7d

Fan va sur jag blev idag.
Har haft problem med nya messenger. Har kört med gamla 8.5 tills idag pga sist jag försökte uppdatera den, lr en vän höll på å skulle uppdatera den FAST jag sa "Nej, jag gör det själv sen". Men denna gjorde det iaf å strulade till det totalt å gjorde så min äkta office paket (ja.. den som man köper med kartong å allt) blev oäkta. Kul jul.
Ja, denna person vet om det å jag har talat med denne.
Iaf.. du lyckades jag iaf efter en veckas strula få bort allt som har med messenger live att göra å instalera den gamla 8.5 som funkade tok bra.
Idag när jag skulle in på msn så står det "Ny messenger finns tillgänglig. Du måste ladda ner denna för att fortsätta. Vill du ladda ner? " sedan får du välja mellan JA lr NEJ .. väljer du nej så funkar det inte å logga in.. trycker du ja så laddas den nya ner å du kan inte logga in.. lr rättare sagt JAG kan inte logga in. "FA# I HELA JÄ7£@ AP AR%#L"
Jaja.. jag laddade ner, tog bort allt, laddade ner den gamla, men nej.. Leta som fasen efter lösningar på nätet.. å vad fann jag? JO .. En kille hade funnit lösningen.. Fan va lycklig jag blev. Han skrev vad som ska göras.. lr rättare sagt ska tas bort.. jag gjorde det efter mycket letande.. å nu funkar det. =O)
Så nu ska jag berätta hur du gör.. Tji tjing =O)

''felkod 80072f7d''
Ta bort nVidia Forceware Network Access Manager
Hur?
Gå på sstart menyn, "inställningar","kontrollpanelen", "lägg till/ta bort program", bläddra tills du hittar
"nVidia Forceware Network Access Manager"... sen är det bara å tuta å köra igen =O)

Men är ni inte villiga å testa å ta bort det å är rädda att de blir nå fel så låt bli å försök finna en annan lösning. Tar inte ansvar för att det blir nå knas på eran burk om ni gör det.. men det funkade för mig =O)

RSS 2.0