Det står ett slott...

.. på vårt vardagsrums bord.. Dock har Kungen å drottningen smitit ut på äventyr =O)

Vi hade Jacob å hans lilla Emma på besök. Måste träffa dem oftare. Emma va blyg i ca 5min.. sen var det fullfart på'na. =O)

Snart ska man upp å bråka med glasfiber väven. ALLt ska upp idag så man kan färdigställa allt. Så idag får det klia, stickas idag.

Denna rygg denna rygg.. Den vill inte vara med å leka alls längre. Jag går till kotknackaren, sen när han knäckt upp allt så känns det så bra, men likförbannat två tre dagar efter så är jag lika stel igen.
"Börja träna då" .. jo jag håller på, men jag kan inte träna när ryggen gör ont. Försöker, men vill inte förvärra saken. Kommer väll vara rullstolsbunden dagen då jag fyller 35.. hehe..
Denna sommar har varit hemsk, sett ur ryggens vinkel..

Annars? Ja ni... Det händer inte allt för mycket. Söker jobb, arslet blir tyngre för varje nej jag får. Fan, så drygt att söka när man vet att dem har 500 - 5000 ansökande på 1 tjänst. Känns som man dras längre å längre ner i dyngan. Vet inte änns om vi har råd med julklappar iår.
Det tynger mig så hårt att alltid vara tvungen att säga till mina barn att vi inte har råd med att hitta på vissa saker. Hur ska man förklara för sina barn att man inte mår bra, att man är ledsen å deprimerad över att man inte har ett jobb. Det känns tungt..

Nog med gnäll..

Habba Babba är nått ni sett? Inte? Se den nu =O)


.. tankar..


Har haft starka funderingar när det gäller detta hus. Hur man ska bygga ut? Ska vi bygga ur? Hur ska vi göra med källaren? Över  våningen, ska vi dela av ett rum å slå ut väggarna till kattvindarna? Sittbadkar till duschrummet? Nya vitvaror? Flytta köket? Golvvärme hela undervåningen? m.m m.m.. Men fan vad det ska kosta pengar med allt. Men har iaf bestämt oss för att fixa taket. Det är inge fel på de, men lika bra å fixa det innan nått händer. *ta i trä* Frågan är då om man ska lägga betong pannor lr plåttak (den varianten som ser ut som pannor). Sedan måste juh vinden omisoleras nästa år åxo.
Mycket å göra...

Nu ska jag smita å hämta grabben.. Tjingeling

OMFG

Kolla.. Jag hade juh för kilo en blogg?! HA! Livets små mysterium visar sig då å då i små förpakningar.

Vad har jag för ursäkt med att inte skriva så mycket i bloggen? Inge tid? Jag är juh för bövelen arbetslös, så jag har igentligen all tid i världen. Ork? Nja.. igentligen är det juh inte så fysiskt ansträngande att skriva? ;oP
Vilja? Jadu.. Vill å vill.. Visst skulle jag vilja skriva.. men jag har juh inge vettigt att skriv a om.. haha. Vem fan vill läsa att jag satt i mitt hörn å gungade fram-å-tillbaka å rablade konstiga ramsor om teletubbies och Bumbibjörnarna? Det är juh för tusan knappt nån som kommenterar .. Jo.. en kommenterar oftast jämt å det är alltid lika kul =O) Tack =O)

Ja ni.. Idag ska vi iväg på 25års kalas. Vi ska vara där om 2timmar å .. Vänta..

*paus musik*

... HAHAHA.. Fick precis reda på att Miio duschat.. hahaha.. Själv.. hehe. Hon fick lite brådis.. hehe. Gumman då.. hehe.
Vi håller på å väntar in Leo så han å kan göra sig iordning så vi sedan ska åka.

Imorgon ska vi iväg på kalas igen.. tror de va 4års kalas. Miios kompis fyller år, så ev ikväll ska jag dit å hjälpa hennes pappa med att lägga golvet så de små liven har nå å springa på .. hehehe. =O)

Jess.. Nu ska jag göra mig iordning innan min bättre hälft lynchar mig.. hehe.

tjingeling

RSS 2.0