mitt i natten

Tröttare än tröttast, ser på livet ur en väldigt mörk och dyster vinkel. Men det är väll så det ska vara stundtals? Måste se allt i gråskalor ibland för att uppskatta färgen.
Jag har fortfarande inte riktigt förstått hur folk tänker? Å nu, för ett par dagar sen märkte jag ( jag skulle maila lite info) märkte jag en sak som gjorde att jag började, av en,underlig anledning, fnissa å skratta. En sak man inte ska kanske göra det åt, men men.. Hehe. Löjligt,men så är det.

Har varit mycket musik igång på sista tiden, och,har funderat lite kring det. Hur kan man ryckas med ,sådant ,känslomässigt i lite ljud? Men fan vad man har funnit låtar som kan måla upp en känsla som man sen tar till sig. Samma sak med allt visuellt. En jäkla bild man ser å tänker "god damn, detta är fan så det är" ... fick en sådan här om dagen. En bild som sa "detta har du levt med" hehe.

Annars så börjar man bli rätt ok... Har bearbetar å tänkt. Jag är väll inte riktigt 100% än. Men det kommer. :-) Rensar lite folk ur tillvaron igen, energi slukare som dem är. Men nu till veckan som kommer (v25) kommer det två små energi givare å glädje spridare :-) dem som är det viktigaste... mina barn. Utan dem är jag inte hel. Puss på er, pappa kommer alltid älska er.

Till er vänner, all lycka i världen. Till er andra... Nej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0